Voor een meerprijs kun je ook je poort laten automatiseren. Dit kan gaan over een garagepoort maar ook over een poort die je oprijlaan afsluit of een tuinhekken. Bij deze poorten heb je niet alleen meer privacy maar ook een verhoogd veiligheidsgevoel. Je kunt namelijk je kinderen of huisdieren laten spelen in de tuin zonder dat ze op straat terecht kunnen komen. Een geautomatiseerde poort maakt je leven elke dag weer wat aangenamer, omdat je niet steeds moet uitstappen.

Hoe werkt automatisering?

Een poort automatiseren wil zeggen dat op de poort een deurautomaat wordt gezet, die je kunt bedienen met een zender op afstand en waarmee je je poort eenvoudig kunt openen of sluiten. Op de knop drukken is dan ook het enige handwerk dat u nog moet uitvoeren om uw poort te openen, zonder uit uw wagen te stappen. Een ingebouwd slot dient als extra veiligheid en zorgt ervoor dat inbrekers de poort niet kunnen forceren of handmatig openen.

Bestaande poort laten automatiseren

Elke dag je poort handmatig open en sluiten ook in de winter, het kan een bron van ergernis zijn. Ook voor oudere mensen kan het vaak onmogelijk worden om hun garagedeuren elke dag handmatig te openen en sluiten. Misschien is het wel tijd om je poort te laten automatiseren? Dit is een eenvoudig en relatief goedkoop proces dat ook weinig ruimte vergt. En het zal je veel tijd en ergernis besparen! Vraag hier een prijsvoorstel voor het automatiseren van uw poort.

Welke poort kan ik laten automatiseren?

Alle bestaande garagepoorten of deuren kunnen geautomatiseerd worden. Zowel de kantelpoort, schuifpoort, sectionale poort, draaideur of garagepoort kunnen geautomatiseerd worden. En dit kan al voor een paar honderd euro bij de lichtste systemen. Hoe zwaarder uw poort, hoe duurder de motor. De goedkoopste oplossing die ze vonden begon vanaf € 250! U kunt gebruik maken van onze prijs offertedienst om een correct prijsvoorstel voor uw poort te gebruiken. U ontvangt voorstellen van 3 verschillende installateurs waardoor u makkelijk prijzen kunt vergelijken.

Hoe bedienen?

Best neem je een afstandsbediening én een drukknop. Je wilt namelijk niet buitengesloten staan in de regen omdat de batterij van je afstandsbediening plat is. Met een drukknop kun je steeds je poort openen. Deze kun je laten beschermen met een sleutel of met een klavier waarop je een code moet intikken om de poort te openen. Als extra mogelijkheid kan je ook met je smartphone je poort bedienen.

Onderhoud en levensduur

Deze motoren en poorten zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Ze zijn zeer sterkt gemaakt en vertonen heel weinig slijtage. De nieuwste motoren maken ook nauwelijks nog lawaai! Als het automatisatie systeem wordt overbelast dan slaat het vanzelf af, ook om slijtage tegen te gaan. Zo kunt u een hele tijd genieten van het gemak en comfort dat een geautomatiseerde poort u brengt.

Veiligheid

Als je je handmatig te sluiten poort niet correct afsluit (wat vaker voorkomt dan je zou denken) dan geef je inbrekers natuurlijk vrij spel. Bij een geautomatiseerde deur of poort zit standaard een anti-inbraak systeem ingebouwd. Dieven die op voorhand uitkijken waar ze het beste kunnen inbreken laten jouw huis links liggen als ze zien dat jouw poort met een motor dichtgaat en automatisch beveiligd wordt.