Tegenwoordig kun je alles kopen op het internet, maar is een garagepoort online kopen wel een goed idee? Het heeft natuurlijk wel wat voordelen: zo kunt u vanuit uw luie zetel rustig alle verschillende modellen en kleuren vergelijken. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk! Als u uw poort zelf plaatst dan bespaart u tot 50%. Hou er wel rekening mee dat dit een zekere handigheid vereist. Als u denkt dat dit niet zal lukken, dan kunt u beter advies vragen aan een geregistreerd aannemer. Of als u uw garagepoort online bestelt bij basicdoors dan kunt u ook gebruik maken van hun installatieservice, en dan kunt u toch nog gebruik maken van het gemak van online bestellen.

Hiermee hou je best rekening

  • Als je de prijs bekijkt online is de montage natuurlijk niet inbegrepen, dat doet u dan zelf. Als u dat niet kan dan kunt u ook gebruik maken van de montageservice, hierdoor loopt de prijs natuurlijk weer op.
  • Een garagepoort online kopen is zeker goedkoper, maar kijk zeker de bezorgkosten na voor u bestelt! Deze kunnen namelijk snel oplopen (Tip: Basicdoors levert je volledige bestelling aan huis voor €89)
  • Je kunt je poort zelf opmeten om de kosten te drukken, maar het kan je heel wat meer gaan kosten als je fouten maakt! Als je niet zeker bent kun je ook gebruik maken van de meetservice, tegen betaling. Basicdoors biedt ook een hele reeks instructievideos en stap-voor-stap opmeetinstructies aan op hun website.

En hoe zit het dan met de garantie?

Als u online bestelt dan krijg u natuurlijk dezelfde garanties dan bij het offline shoppen. Hou er wel rekening mee als je je poort zelf installeert dat je dan geen aanspraak maakt op de garantie voor de installatie.

Basicdoors

Basicdoors leek ons de absolute topper, omdat ze sowieso de laagste prijs garanderen. Als je binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling ergens anders een gelijkwaardige garagedeur vindt tegen een lagere prijs, bieden zij je deze prijs aan en geven je nog eens 10% extra korting bovenop. Ze hebben ook een ruim aanbod aan vormen, kleuren en afwerkingen.

Plaats zelf je garagepoort en bespaar tot 50%

Dankzij basicdoors heb je in enkele muisklikken je nieuwe garagepoort gekozen en besteld. Hun zelfbouwpakketen zijn geschikt voor iedereen, en je hebt zelf de keuze uit enorm veel afwerkingsmogelijkheden. Zo kan iedereen de poort van zijn dromen samenstellen en binnen uw budget. Daarna gaat u zelf aan de slag met het zelfbouwpakket, of u maakt gebruik van hun serviceformule.