Jij wil een tuinpoort kopen? Een houten tuinpoort plaatsen is natuurlijk een leuke upgrade voor je oprit. Het geeft wat meer uitstraling en zorgt ervoor dat je huis er wat anders uitziet dan de rest.

Als je je tuin geheel of gedeeltelijk wil omheinen zijn er verschillende soorten afsluitingen waaruit je kunt kiezen. Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar en in alle gewenste maten en kleuren. Zo kun je kiezen om je afsluiting in 1 geheel te maken met de stijl van je woning. Of je wil liever dat het hekwerk minder opvalt? Dan kies je best voor een neutrale kleur.

Voordat je je poort laat plaatsen wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Een goede voorbereiding voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Je kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan krijg je binnen enkele dagen bericht van 3 plaatsers uit jouw regio. Daarna maak je een keuze en komt 1 van de plaatsers bij je thuis om een doorgedreven offerte op te maken.

De keuze is aan jou, laat je fantasie de vrije loop. Wat je ook bedenkt, het kan gemaakt worden. Bekijk eerst even de mogelijkheden en vergelijk dan de prijzen.

Soorten tuinpoorten

Er zijn enkele verschillende soorten tuinpoorten zoals: draaipoorten, schuifpoorten en rolpoorten. De meeste mensen kiezen voor een houten poort omdat dit de meeste uitstraling geeft. Alle poorten kunnen met de hand of elektrisch bediend worden.

Maak gebruik van onderstaande diensten om enkele gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen voor uw tuinpoort/hekwerk:

We zijn nog hard aan het werken aan dit artikel. Op deze pagina komt later meer informatie over poorten/hekwerk om de tuin mee af te sluiten. Kom later eens terug om hierover meer te lezen.

U kunt steeds uw opmerkingen doorsturen via het contactformulier.